ماجرای ممنوعیت عکسبرداری در پارک‌های تهران از چه قرار است-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

ماجرای ممنوعیت عکسبرداری در پارک‌های تهران از چه قرار است

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از ارائه دستورالعمل عکاسی شهروندان در بوستان‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 14
کد خبر: ۲۲۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یکی از مشکلات نوظهور شهروندان در استفاده از بوستان و فضای سبز شهری پایتخت ممنوعیت استفاده آن‌ها از دوربین برای عکاسی و فیلمبرداری است.


این ممنوعیت و قانون نانوشته به اندازه‌ای موجب نارضایتی شهروندان شده است که همواره نسبت به این ممنوعیت و برخورد مأموران و نگهبانان بوستان‌ها با آن‌ها در زمان عکس‌برداری اعتراض خود را اعلام کرده اند.

 

این ممنوعیت تنها متوجه شهروندان نیست و رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها نیز برای عکاسی و فیلم‌برداری در بوستان‌ها و فضای سبز شهری باید از شهرداری تهران مجوز کوتاه مدت اخذ کنند.

 

زمانی که درخواست خود را مبنی بر مجوز عکاسی در بوستان‌ها و فضای سبز شهری به مرکز ارتباطات و امور بین‌المللی شهرداری تهران ارائه می‌کنید باز هم مراکز مورد نظر جهت عکاسی (نام بوستان‌ها) مورد بررسی قرار می‌گیرد و نام مراکزی، چون دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) از لیست درخواست مجوز حذف می‌شود.

 

این اختلاف نظر تا جایی بالا گرفت که غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در رشته توئیتی عکسبرداری و فیلمبرداری در بوستان‌ها را از حوقق به حق شهروندان خواند و از لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی در بوستان‌ها خبر داد.

 

علی محمد مختاری رئیس سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران ، در توضیح قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری در بوستان‌ها و فضای سبز تحت اختیار مدیریت شهری گفت: خبر‌های منتشر شده مبنی بر ممنوعیت عکاسی در بوستان‌ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران بی پایه و اساس است.

 

رئیس سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران با اشاره به۲ هزارو ۲۶۲ بوستان پایتخت، افزود: سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری هیچ قانونی مبنی بر ممنوعیت فیلم برداری و عکاسی شهروندان در بوستان‌ها و فضای سبز صادر نکرده است.

 

او درباره ممنوعیت عکاسی در بوستان آب و آتش و پل طبیعت تصریح کرد: پل طبیعت و بوستان آب و آتش تحت مدیریت اراضی عباس آ‌باد است و اگر قانونی مبنی بر ممنوعیت عکاسی در این دو بوستان وجود دارد باید علت ممنوعیت آن‌را از مدیریت مجموعه اراضی عباس آباد جویا شد.

 

مختاری تأکید کرد: شهروندان اگر هنگام عکاسی و فیلم برداری از بوستان‌های تحت مدیریت شهرداری تهران با مشکلی مواجه شدند مراتب را هرچه سریع‌تر اطلاع دهند تا ما نسبت به برکناری مدیر آن بوستان اقدام عاجل را انجام دهیم.

 

در همین موضوع غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ؛ درباره لزوم بازنگری در قانون ممنوعیت عکاسی و فیلم برداری شهروندان در بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران گفت: امیدواریم بتوانیم تا انتهای ساعت کاری امروز دستورالعمل عکاسی و فیلمبرداری در بوستان ها و فضای سبز تحت مدیریت شهرداری تهران را ارائه می‌کنیم و طبق همان دستورالعمل شهروندان بتوانند از حقوق خود بهره‌ ببرند.

 

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران درباره ممنوعیت عکاسی در بوستان آب و آتش و پل طبیعت (تحت مدیریت اراضی عباس آباد) افزود: به طور حتم در مدیریت شهری ساز و کاری وجود دارد که این امکان نیز برای شهروندان فراهم شود تا شهروندان بتوانند در بوستان آب و آتش و پل طبیعت نیز عکاسی کنند.

 

حال این پرسش به وجود می‌آید با توجه به این نکته که یکی از راه‌های شناساندن مراکز گردشگری به شهروندان و دیگر کشور‌ها عکاسی از فضای شهری است چرا مدیریت شهری یکی از راه های شناساندن فضای سبز پایتخت را به دیگر کشور ها جهت جذب گردشگر را ممنوع کرده است.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر